sinterklaas schildpad knuffel hond peperkoekhuisje M. de Uil everest kerst lama
Welkom bij De Hippe Uil

Betaal Opties

 

 

 

CAL 2022

CAL 2022

De Gnome is er helemaal klaar voor de CAL die start in November. Hoe gezellig is het als er straks in de wintermaanden deze gezellige Gnome met lichtjes staat te schijnen in elke woonkamer. 

 

Elke woensdag komt er een deel van het patroon online (Facebookgroep 'haken met de hippe uil') te staan. Het oude deel wordt dan weer verwijderd. De CAL zal 4 weken duren. 

 

De Gnome wordt ongeveer 15 cm hoog. Je kan gratis meedoen door elke week het patroon zelf te downloaden. Wil je er zeker van zijn dat je het patroon krijgt? Dan kan je hier het patroon ook bestellen. Het voordeel hiervan is dat je het patroon toegestuurd krijgt. Je kan dan dus geen week missen. Ook krijg je het patroon een dag eerder dan de andere. Patroon bestel je hier:https://www.dehippeuil.nl/CAL2022gnome/CAL2022patroon

 

Voor deze CAL kan je ook kiezen voor het haakpakket. Hierin zitten materialen die je nodig hebt voor deze Gnome. Bestel hier je CAL pakket: https://www.dehippeuil.nl/CAL2022gnome/CAL2022 Let op: de pakketten zijn alleen deze twee weken nog te koop. Na 14 oktober kunnen er geen pakketten meer worden besteld. 

 

Op woensdag 2 November gaan we starten. Heb jij het pakket of patroon besteld? Dan start je zelfs op 1 November  ☺️ 

 

Haak jij ook gezellig mee? Tag ook vooral mensen die deze CAL ook leuk vinden om te haken.


Er zijn drie manieren hoe je kan meedoen. Als eerst kan je gratis het patroon downloaden. Elke week verschijnt het patroon op https://www.facebook.com/groups/hakenmetdehippeuil/ Dit patroon blijft er een week opstaan. Daarna verdwijnt deze weer. Ben je bang dat jet niet elke week het patroon kan downloaden dan kan je voor een klein bedrag het patroon kopen. Je krijgt dan elke week (zelf 1 dag eerder dan het gratis patroon) het patroon toegestuurd. Daar hoef je zelf dan niet aan te denken. Handig toch! En als laatste kan je een haakpakket kopen. Ook hier krijg je het patroon toegestuurd in je email. Ook krijg je alle materialen die je nodig hebt toegestuurd.  

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Haakpatroon Gnome (met verlichting)
Met dit haakpatroon kan jij deze Gnome ook haken.  Het patroon is uitgeschreven inclusief&nb..
3,95€
Excl. BTW: 3,27€

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com