Welkom bij De Hippe Uil

LET OP: 

Tot en met 4 januari 2021 heeft De Hippe Uil vakantie en zullen er geen fysieke producten mee gaan met de post. De bestellingen voor de warmteknuffels zullen hierna met de post meegaan. Downloads (haakpatronen en naaipatronen) kunnen altijd besteld worden. Deze worden zoals normaal verwerkt. 

miss valentijn kerst ster M. de Uil everest kerst lama knuffel hond
Welkom bij De Hippe Uil

Betaal Opties

 

 

warmteknuffel warmtevriendje appels
warmteknuffel warmtevriendje appels

warmteknuffel warmtevriendje appels

7,50€
Excl. BTW: 6,20€
Model: warmteknuffel 10
Beschikbaarheid: niet op voorraad
Aantal:

Warmtevriendje Appels

 

Productbeschrijving:

stof achterkant : een zachte fleece
formaat : +/- 18cm in lengte
vulling : koolzaad

Gebruiksaanwijzing

Koolzaad:
Al onze warmteknuffels zijn gevuld met koolzaad. En fijn soort zaad, waardoor de warmteknuffels ook geschikt zijn voor baby’s. Geen grove en zware kersenpitten of graanpitten. Daarnaast heeft het koolzaad als bijkomend voordeel, dat ze 2x zo lang warm kunnen blijven.

Warmte:
Leg de warmteknuffel ongeveer 1 minuten op 600 watt in de magnetron. Daarna verlengen met 15 sec. indien onvoldoende warmte. De kleine handwarmers starten bij 30 sec. op 600 watt in de magnetron. Ook is het mogelijk om de warmteknuffels op te warmen in de oven. 100 graden, 10 minuten.

Let op! – altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene. En voor gebruik bij een baby of klein kind, eerst zelf een tijdje de knuffel in handen houden om de juiste warmte te voelen.

Koude:
De warmteknuffels zijn ook te gebruiken als koude kompres, bij bijvoorbeeld sportblessures of zwellingen. Leg de knuffel in een zakje ongeveer een uur voor gebruik in de vriezer.

 

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

 

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com