Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van De Hippe Uil:

 

Algemeen:

De Hippe Uil is een bedrijf. De producten worden handgemaakt en geleverd.

Alle artikelen dienen voor gebruik eerst gewassen te worden. Alle artikelen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruiken.

Als je bij De Hippe Uil artikelen bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.

 

Prijzen en betalingen:

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Na het plaatsen van een bestelling wordt het product voor u gereserveerd en dient het aankoopbedrag binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op de bankrekening van De Hippe Uil. Na deze termijn zal De Hippe Uil een betalingsherinnering sturen, als er dan na 5 dagen nog niet is betaald kan De Hippe Uil de bestelling annuleren.

 

Levering:

In principe worden bestellingen na ontvangst van betaling binnen 5 werkdagen verzonden. Mocht het niet lukken om je bestelling binnen 5 werkdagen te versturen, dan brengen we u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte via een e-mail. Bij opdrachten ‘op maat’ geldt een andere levertijd, u ontvangt daarover van ons een e-mail.

De producten van De Hippe Uil worden via TNT -post verzonden zodra de betaling is ontvangen. De Hippe Uil vraagt voor alle producten verzendkosten naar de standaard TNT –post tarieven, dit bedrag wordt automatisch opgeteld bij de bestelling. Verzendingen naar het buitenland eerst in overleg.
De Hippe Uil kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens de verzending.

 

Garantie:

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan binnen zeven dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op via dehippeuil@gmail.com. Wij zullen het probleem dan zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.

 

Retourneren:

Wil je iets ruilen of retourneren? Stuur dan eerst een e-mail waarin u het ordernummer vermeld. De verzendkosten voor het ruilen en retourneren zijn voor rekening van de koper.

Bij het retourneren van een niet gepersonaliseerd artikel stort De Hippe Uil het volledige orderbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening, mits het geretourneerde artikel ongebruikt en onbeschadigd is.

Een download kunt u niet retourneren.

 

Aansprakelijkheid:

De producten van De Hippe Uil zijn met de grootst mogelijke zorg gemaakt en veilig bij juist gebruik. De Hippe Uil kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schadelijke gevolgen van het gebruik van een De Hippe Uil product.
 

Privacy:

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.


Copyright:

Het copyright van de website, het logo, foto’s en teksten van De Hippe Uil ligt bij De Hippe Uil. Gebruik van teksten en foto’s is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van De Hippe Uil.

 

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com